Különleges szállás, ahol korsók repkednek

Angliában található a White and Griffin fogadó, mely 1681-ben épült. Elsőre igazán csendesnek és nyugodtnak tűnik a hely. Történelmi látvány, sok festmény, régies bútorzat és óriási csillárok. A napokban hotelként és étteremként üzemel. Viszont él itt egy meglehetősen erőszakos szellem is.

 Andrew Williamson parakutatónak sikerült lencsevégre kapnia a rejtélyes korsódobáló szellemet. A képen egy halvány női alak látható, akinek amikor kedve támad, hozzávág egy-egy korsót a neki nem tetsző italozó vendégekhez. Volt, hogy már polcokat is felborított, és még egyéb rongálásokat tett. Emiatt a hely veszélyesnek mondható, de ez nem riasztja el a vendégeket, sőt sokan azért mennek oda: hátha pont akkor lesz kedve a szellemnek pár korsót elhajítani.

 Egy férfi 2015-ben elment a hotelbe, hogy megbizonyosodjon  a paranormális jelenségekről. Majd a szállás értékeléséhez ezt írta.: „Igen! Láttam egy szellemet! A szobánkból nagyon sok furcsa zajt hallottunk a bár felől. Az ott tartózkodásom alatt láttam egy szellemet, egy női alakot, tényleg láttam! Ez egy kissé megijesztett, így szóltam a vezetőségnek, akik kicsit sem lepődtek meg ezen. Összességében minden jó volt, leszámítva éjjel a zajokat, zörejeket és a szellemet.”

Hogy miért ilyen dühös ez a szellem, ha italozó férfiakat lát, az még mindig rejtély… Rábízom az olvasók fantáziájára!

Szöveg: László Vivien – Lánczos Kornél Gimnázium

Fotó: Internet