Stáb

Amitől szól a rádió – az a STÁB, hiszen ez az egész egy több szálon futó összmunka. Ugyan fontosak benne az egyéniségek, de ha valamelyik szál elszakad, az a végeredményre is kihat. A rádió működésének az alapfeltétele a technika: ebben a programigazgató, egy rádiós munkatárs és a technikusok tesznek a legtöbbet, egészen a mikrofonok beállításától a felvételeken keresztül a megvágott anyag műsorba állításáig.

Akik mikrofonba beleszólnak, azok a műsorvezetők, illetve a riporterek; a megszólalást természetesen tervezés előzi meg: a szerkesztés sokszor közös ötletelés a műsorsávok koordinátoraival vagy a főszerkesztővel.

Kik?

A Táska Rádió a Lánczos Kornél Gimnázium padlásterében működik, és az iskola üzemelteti, de a város diákjainak a rádiója. A stábot folyamatosan bővítjük tagtoborzókkal és az azt követő tréningekkel.

Stábtagok

Koordinátorok

Balog Péter – Hegyi Vivien – Lukácsovics Máté – Magyar Anna – Pintér Ádám

Munkatársak

Arany Endre – Bányavári Zoltán – Benkóczy Levente – Bobák Csenge – Bóza Gabriella – Bozóti Vivien – Czeiner Fanni Atina – Dorka Ármin – Érckövi Dóra – Erős Regő – Farkas Lili – Farkasréti Rajmond – Ferenczy Leila – Gulyás Evelin – Gril du Guem Olivér – Horváth Anna – Ihász Áron – Kalkman Julien – Kiss Emőke – Kiss Orsolya – Kiss Klaudia – Kozáry Lenke – Kurucsó Lili – Kürti Boróka – Lugossy Blanka – Lugossy Lili – Mányi Anna – Mészáros Kyra – Nagy Botond – Németh Jázmin – Nyári Ádám – Mányi Anna – Mesits Botond – Molnár Szimonetta – Roa Zamora Dorothy – Rónai Tamara – Sajtos Csenge – Schuller Vivien – Somos Péter – Szabó Patrícia – Szabó Petra – Szárneczky Fanni – Szávai Luca – Torma Zita – Tóth Kristóf – Tóth Levente – Tóth Lili – Vas Eszter – Vida Vivien – Virág Judit – Virág Kata

Felelős Szerkesztő

Horváth-Winter Diána

Programigazgató

Ollerinyi Tamás

Rádiósaink iskolai hovatartozása 😉

II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola – Ciszterci Szent István Gimnázium – Gróf Széchenyi István Műszaki Szakközépiskola – Hétvezér Téri Általános Iskola – Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és AMI – Kossuth Lajos Általános Iskola – Lánczos Kornél Gimnázium – Munkácsy Mihály Általános Iskola – Székesfehérvári Belvárosi I. István Középiskola – Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola – Széna Téri Általános Iskola – Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola – Vasvári Pál Gimnázium – Zentai Úti Általános Iskola

Rádióznál?

Tudod… “Te is beleférsz!” Ha szívesen rádióznál, akkor itt tudsz jelentkezni.