6 millió rajongó, K-pop, Billboard-győzelem: BTS

Mi is az a Kpop?

A ma már futótűzkén terjedő zenei stílus Magyarországon is ismert, és Koreából indult. Ilyen stílusú zenét játszik a BTS is: a hét fiú tagból álló bandának hatalmas rajongótábora van.

 

Miért lett híres a Bts?

A BTS 2013-ban alakult, de ma már több mint 6 millió rajongójuk van.  Sőt az idei évben legújabb számukkal, a DNA-val 9 díjat nyertek el, és több mint 2 millió like-ot szereztek. De a fiúk nem álltak meg, ugyanis pályáznak az idei év legjobb koreográfia díjáért is. A banda legfiatalabb tagja, Jungkook szerint a legfontosabb a csapatmunka és az egymásra való odafigyelés.

Természetesen a fiúk nagyon sokat köszönhetnek a rajongói támogatásnak is. Jimin állítása szerint minden díjat nekik köszönhetnek. A banda egyik rappere, Rap Monster a V Live adása végén külön köszönetet mondott a rajongóinak angolul és koreaiul is. Az idei Billboard megnyerését követően hatalmas örömmel fogatták őket a hazai rajongók, hiszen ez egy amerikai díj, tette hozzá Suga a beszélgetésben.

Szerintem a BTS egy nagyon könnyen megszerethető banda, hiszen mind a 7 fiú egy különleges, szerethető, érdekes és vicces személy. Nagyra tartom hatalmas törekvéseiket. Az is tetszik bennük, hogy szinte minden táncban és videóban hatalmas munka van. Megérdemlik a sok rajongást és támogatást.

 

 

Szöveg: Mucs Eszter

Fotó és videó: Internet

 

 

 

[radio_player id="1"]