A román „Bermuda-háromszög”

A Bács-Hója erdő „a világ legnagyobb kísértet járta erdeje” hírnevét élvezi az intenzív paranormális tevékenységek és megmagyarázhatatlan események miatt.

 

Az erdőt egy pásztor után nevezték el, aki a környéken tűnt el egy kétszázas juhállománnyal együtt. A beszámolók tartalmazták a szellemképeket, a megmagyarázhatatlan látszatokat, az arcokat, amelyek olyan fotókban jelentek meg, amelyek nem voltak láthatóak szabad szemmel. Az 1970-es években ezenkívül UFO-észlelésekről számoltak be. A leggyakoribb jelenség a titokzatos fénysugarak hirtelen megjelenése volt.

Az erdő látogatói gyakran beszámolnak a szorongás intenzív érzéséről és arról, mintha valaki/valami állandóan figyelne. Sokan női hangokat hallanak: ezek megtörik az erős csendet, csikorgásszerűek és ijesztőek. És mindezekre nincs ésszerű magyarázat…


Az erdő sötétjében emberek tűntek el, furcsa fényeket láttak, és úgy tűnik, a szél beszél. Akik belépnek ide, nem érzékelik az időt és nem emlékeznek, mit csináltak. Egy ilyen történet szól egy öt éves lányról, aki az erdőbe indult, ​​és elveszett. A történet szerint öt évvel később kilépett az erdőből, ugyanazt a ruhát viselte, mint egykor, és nem emlékezett arra, hogy mivel telt el az idő.

Vannak, akik úgy vélik, hogy az erdő átjáró egy másik dimenzióba.

 

 

 

Szöveg: László Vivien

Fotó: Internet

 

 

 

 

[radio_player id="1"]