Filmek, amiket te sem hagyhatsz ki karácsonykor!

A karácsony és a meghitt ünnepi hangulat közeledtével mindig jól jön pár szórakoztató film. Következzenek minden idők legjobb karácsonyi filmjei, amelyek között garantáltan akad egy s más számodra is!

Karácsony Artúr! Ebben a rajzfilmben karácsony napján minden gyermek a kívánság listáján szereplő ajándékra vár! A mikulás mindet közvetíti a jó gyerekeknek, de becsúszik egy kis baki! Egy gyerek kimarad! Veszélybe kerül az, hogy a kislány továbbra is hisz-e a mikulásban vagy sem? A probléma megoldásába Artúrt, a manót kérik fel! Egy izgalmas útra indul a Mikulás létében reménykedő kislányhoz, hogy bebizonyítsa neki: a télapó igenis létezik, és megéri hinni benne.

Elf! Egy aranyos ünnepi történet egy „manóról”, aki nem érzi otthon magát társai közt. Kiderül, hogy valami gubanc van vele, hiszen nem hasonlít a többiekre, erősebb, valamint nagyobb, mint ők. Megtudja, hogy valójában nem is manó. Ezért útnak indul, mert kötelességének érzi, hogy megtalálja az igazi családját. New Yorkban köt ki, ahol viccesebbnél viccesebb módon ál beilleszkedni az emberek közé, több-kevesebb sikerrel…

A teljes filmlistát a blogomon olvashatjátok el! Találjátok meg a személyes kedvenceiteket, és kapcsoljatok ki egy forró kakaó társaságában! Kellemes ünnepeket kívánok!

Szöveg: KittiKém – Fónagy Kitti (Vasvári Pál Gimnázium)

[radio_player id="1"]