Holnap EXPO!!!

Fehérvár egyre nagyobb kínálattal várja a továbbtanulás előtt állókat. Hogy ez mit jelent pontosan, arról holnap te is tájékozódhatsz a Felsőoktatási Expón 13 órától 18 óráig az Alba Regia Sportcsarnokban. Kiállítanak az egyetemek és azok a cégek is, ahova duális képzésre jelentkezhetsz. Akkor kezdjük az elején:

 

Három helyen tanulhatsz tovább Fehérváron:  a BCE Székesfehérvári Campusa, az ÓE Alba Regia műszaki Kara és a Kodolányi János Főiskola kínál egyre több alapszakot. Például a következő tanévben már itt is tanulhatsz vendéglátás és turizmust, ha a helyi Corvinusra jelentkezel.

Ami előny: az a duális képzés. Ez azt jelenti, hogy bizonyos szakokon, ha ezt a képzési formát választod és felvesznek – egyszerre szerezhetsz gyakorlatot egy cégnél és diplomát, miközben fizetésed lesz nappali tagozaton. Ez azért elég jól hangzik, pláne, ha hozzátesszük a város ösztöndíját, ami havi 20 ezer forintot jelenthet.

Az Alba Regia Felsőoktatási EXPO október 16-án, azaz holnap lesz 13 és 18 óra között. Itt személyesen beszélhetsz a kiállító  egyetemekkel, és ott lesznek azok a bizonyos duális partnercégek is. Tudsz kérdezni a képzésről, a felvételiről, az ösztöndíjról, a munkavégzésről – és egy helyen lesz minden, az Alba Regia Sportcsarnokban!!

Ne hagyd ki, ha vannak kérdéseid, és éppen továbbtanulás előtt állsz!

 

És egy kapcsolódó kisfilm:

 

És egy másik:

 

 

 

Szöveg: Hashtag

Videó: Internet