Médianap – Önkénteskedni menő!!!

Önkénteskedni menő! – nem kell elhinned, csak gyere el a Médianapra október 14-én, szombaton a Táska Rádióba. Olyan sztárokkal, közszereplőkkel találkozhatsz, akik személyesen képviselik az ügyet, és lesz mód aktívkodni workshopon, kérdezni, beszélgetni több szervezettel, amelyek gyakran hívnak diák önkénteseket. Médianap!!!

 

Október 14-én, szombaton 10 órától Médianapot hirdet a DUE (https://www.due.hu/) Székesfehérváron. A rendezvény szlogenje: Önkénteskedni menő!

A Táska Rádió csatlakozott egy országos projekthez, így működik most a #Hashtag diákújságíró-csoport is 🙂 Ehhez kapcsolódik a nyílt médianap: workshopokkal, pódium-előadásokkal és a helyi lehetőségeket bemutató börzével, amelyek az önkéntességről mint örömforrásról, önkéntes sztárokról, külföldi és magyar programokról, jó gyakorlatokról, kiemelt témaként a média szerepéről szólnak.

A rendezvény résztvevői között ott lesz Lengyel Zsófi paralimpikon, a SZÉP képviselője, Kóger Dániel jégkorongozó,  Pataki Zita műsorvezető, Darvas Márton, a 72 óra „Több vagy, ha adsz!” főkoordinátora és
a program nagykövete, Horváth Boldi, a Kelemen Kabátban frontembere.

A lényeg: gyere el te is!!!
Részletek: https://www.facebook.com/events/169555610263827/.
Szöveg: #Hashtag
Kép: Internet

 

 

 

 

 

 

[radio_player id="1"]