Napi 101 – Első

Új sorozat indul, ami – a címével ellentétben – valószínűleg nem fog 101-nél véget érni. Manapság nagyon benne vagyunk a telefonozásban, egyszerű dolgokban… Pedig minél színesebb az élet, annál több jó élmény is ér! Mielőtt azonban még valaki féltené a komfortzónáját: semmi komolyról nincs szó.

A cikkeim során beszámolok arról, hogy aznap milyen újdonságot csináltam, amit eddig az életemben még soha. (Persze nem kell szőrszálhasogató módon arra gondolni, hogy „technikailag ma minden, amit teszek, új az életemben, és semmit sem tudok mindig ugyanúgy csinálni…” – gondolkodjunk egy kicsit „kijjebb” a dobozból. :D)

Ezt egy kihívásnak is szánom egyben: írjátok meg kommentben,  TI milyen újdonságokat csináltatok – hiszen akár még ötletet is meríthetünk belőlük, és így egyre több dolgot fedezhetünk fel a világból!

Tehát, a mai Napi 101:
Kipróbáltam egy olyan agykontroll technikát, amit eddig soha. Pohár víz technika a neve és a kérdéseink megválaszolásában segít, illetve segítünk vele magunkon. Nézd meg!

Nekem tényleg bevált, már most megkaptam a választ a bennem felmerült kérdésre! És úgy, ahogy nem is gondoltam volna! Ebben ez a szép. A legjobb pedig, hogy utána hirtelen megnyugszik az ember: „ilyen egyszerű volt…?” Mindenkinek ajánlom!

Most TE jössz!

 

 

Szöveg: Ács Virág

Fotó: Internet, Ács Virág

 

 

[radio_player id="1"]