Napi 101 – Második

Az a jó a napi 101-ben, hogy az ember egyre több mindenhez fog tudni hozzászólni, ha mindennap csinál valami számára újat. Hiszen nemcsak egy dologban vagyunk jók – és ez a technika tökéletes ahhoz, hogy minden erősségünket megtaláljuk. Mai napi újdonságom egy már régóta a fejemben motoszkáló téma: a tőzsde.

Gondoltam, érdemes lenne utána járni – ha nem is élesben, valódi pénzzel, de legalább szimulációval -, hogy a mechanizmusát megismerjem.Szóval van jó sok tőzsdeszimulációs oldal, a legtöbb angol, de van köztük magyar is. Én ezt próbálom most ki: Metatrader4.

Eddig még nem vettem ki részvényt, csak befektettem. Azok értéke egyelőre még növekszik és úgy határoztam még az elején, hogy egy bizonyos érték után kiveszem, befektetem egy kisebb értéken lévőbe és annál is megvárom a növekedést. Persze bizonyos csökkenés után is kivenném, ezt is előre eldöntöttem.

Ha ti is szeretnétek informálódni, ezen az oldalon érdemes: www.forextrendstrategia.hu/online-tozsde-otthonrol.  Izgalmas látni, hogy gyarapodik, hogy alakul a sorsa a „pénzednek”, amivel befektetsz.

És mi a te mai újdonságod?

 

 

 

Szöveg: Ács Virág

Fotó: Internet

 

 

 

[radio_player id="1"]