#Programajánló

Jön a hétvége, jöhetnek a filmek! Nézzünk egy kosztümös amerikait: szerelem, sőt szerelmek, sőt Csábítás! Aztán ereszdelahajam szombaton: elsőfilmesek és animációk a Rajzfilmünnepen. És ahova Vuk és Superman is befér, az a vasárnapi Filmzenei koncert. 

November 3. (péntek)

Csábítás. Mit csinál egy katona, ha egy bentlakásos leányiskolába zárják? Talált, süllyedt: megpróbálja meghódítani az ott élő magányos nőket.

Hogy reagálnak erre a nők? Ez is megvan: egymás ellen fordulnak, aztán a katona ellen… A korszak az amerikai polgárháború ideje, ahol a Colin Farrell, Nicole Kidman és Kirsten Dunst által megformált szereplők segítségével bontakozik ki az izgalmas történet.  Barátság Mozi, péntek 20 óra!

November 4. (szombat)

Szombaton még mindig a Barátság Mozi, ahol Országos Rajzfilmünnepet tartanak 14 órától: izgalmas felfordulásnak ígérkezik a délután, és ha van kistesód, vidd el alibinek 🙂

Elsőfilmesek mutatkoznak be, és egy egész csokorra valót megnézhetsz. Például az Iszkiri – Csiribá (Lugosi István filmje) dalában a  főszereplő egy varázspálcával mágikus ámokfutásba kezd. A pálcát őrző manók olyan jól szórakoznak Csiri bá’ trükkjein, hogy mellé szegődnek. A belépés ingyenes, de jegyet kell foglalni!

November 5. (vasárnap)

Vasárnap délután öt órától a legjobb filmzenéket hallgathatod meg: Batman, Spiderman, James Bond, Superman, Titanic, Vuk és a többiek.

A Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar koncertjén Falvai Miklós VJ tart vetítést, közreműködnek a hermannos növendékek. Helyszín: az Alba Regia Szimfonikus Zenekar székháza (Kodolányi János Főiskola volt épülete).

 

 

Szöveg: #Hashtag

Fotó: Internet

 

 

 

 

 

[radio_player id="1"]