#Programajánló

A péntek estével indul a hétvége: a Petőfi Kultúrtanszéken Ganxsta Zolee és a Kartel – K.O. lemezbemutatója lesz 8 órától, 9 órától Coco Loco buli az Ikon Clubban, majd a Nyolcas Műhely színpadán 10-kor a Mystery Gang lép fel. 

 

A Ganxsta Zolee és a Kartel őszi klubturnéjának a K.O. lemezbemutató koncertjén az új album számai mellett a kedvenc Kartel-számok is felhangzanak a színpadon, 20 órától. Elővételben 1500, a helyszínen 2000 forintba kerülnek a jegyek.

Az Ikon Club egy kis nyarat akar becsempészni a novemberbe: a Coco Locóval fognak karibi hangulatot csinálni egy kis időre, 21 órától. Belépőt a helyszínen 1200 forintért lehet venni.

A szervezők hamisítatlan rockabilly partyt ígérnek a Nyolcas Műhelyben: ez  a meghatározó rock’ n’ roll műfaj Amerikából indult, és ugyan az 1950-es években élte fénykorát, a ’70-es évek végétől újra feltámadt.  Ma már szubkultúra – de ha nyitott vagy, most belenézhetsz! Szóval valami időutazásféle 🙂 lesz. A Mystery Gang és Egri Péter új zenekara, a Memphis Moon’55 az ötvenes évek autentikus rockabilly dalait és előadóit népszerűsíti. Kapunyitás pénteken 20 órától, a koncert 22 órakor kezdődik, a belépő 1500 forint.

 

Szöveg: Somos Nóra

Fotó: Internet

 

 

 

 

 

[radio_player id="1"]