Reklám

Tudtad, hogy már reklámozhatsz is a Táska Rádióban? Laza és stílusos reklámot szeretnél? Divat, oktatás, hobbi, buli, kóla, hamburger, vagy bármi mi segítünk, hogy mindenki értesüljön róla…

Reklám a Táska Rádióban

A Táska Rádió Magyarország egyetlen diákokra tematizált, 24 órás, frekvenciás és online rádiója, és ezzel valóban egyedi. Műsorunk elsősorban a 12-25 éves korcsoport maximális kiszolgálója.

100%-ban elérjük célcsoportunkat, hiszen műsorpolitikánk csak nekik szól, nem pedig az összes a hatósugarunkban elérhető hallgatónak. Vételkörzetünkben ez közel 10.000 fiatalt jelent. A Táska Rádió specialistája a fiatalokat érintő témáknak akár napi aktualitás szinten is. A diákok számára érdekes témák feldolgozásával és érdeklődésük felkeltésével elérjük, hogy a számukra fontos termékek iránti elkötelezettségük növekedjen, amely a reklámoztatók legfontosabb érdeke.

A Táska Rádióban a hallgató számíthat arra, hogy a napi gyakorisággal visszatérő műsorsávokban mindig ugyanazt a minőséget kapja. Így a reklámoztató is biztos lehet abban, hogy a vevői körébe tartozó korosztály rendszeres hallgatója a rádiónak.

Hogyan?

Nem kell mást tenned, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben: reklam@taskaradio.com  és megkeresünk a részletekkel!

Táska Rádió Médiaajánlat

Töltsd le a Táska Rádió Médiaajánlatát! (pdf)

[radio_player id="1"]