EFOTT 2017 – Ezek az újdonságok várnak rád!

2017.06.07-én a Közgarden-ben tartott sajtótájékoztatót az EFOTT szervezőcsapata. Az eseményen Maszlavér Gábor, a fesztivál igazgatója ismertette az idei programot. A Margaret Island rövid, akusztikus koncertje után Buda Márton beszélgetett a meghívott hírességekkel: Lábas Vikivel és Füstös Bálinttal, a Margaret Island zenészeivel, Takáts Tamással, Vincze Lillával, valamint Dévényi Tibi bácsival és fiaival. Ott volt még a Soho Party két tagja is, Náksi Attila és Betty Love. Ők mind fontos szerepet kapnak a 2017-es EFOTT Fesztiválon, amely idén több napig tart majd, mint az előző években.

Hogy a fent említett neveknek mi lesz a szerepe, mi lesz a program a -1. napon, illetve mely hazai- és világsztárokkal találkozhatsz, kiderül a helyszínen készített anyagunkból:

Maszlavér Gábor kiemelte még, hogy a látogatókat igazán különleges és minőségi gasztronómiai standok várják a velencei Drótszamár Kemping és szabadstrand területén rendezett feszten július 11-től 17-ig. Bejelentette továbbá a szervezők meglepetését is: idén 5 dl Soproni sör áráért a bulizók 6 decilitert kapnak.

Fotók a sajtótájékoztatóról:

Balog Péter, Szárneczky Fanni