Stáb

Amitől szól a rádió – az a STÁB, hiszen ez az egész egy több szálon futó összmunka. Ugyan fontosak benne az egyéniségek, de ha valamelyik szál elszakad, az a végeredményre is kihat. A rádió működésének az alapfeltétele a technika: ebben a programigazgató, egy rádiós munkatárs és a technikusok tesznek a legtöbbet, egészen a mikrofonok beállításától a felvételeken keresztül a megvágott anyag műsorba állításáig.

Akik mikrofonba beleszólnak, azok a műsorvezetők, illetve a riporterek; a megszólalást természetesen tervezés előzi meg: a szerkesztés sokszor közös ötletelés a műsorsávok koordinátoraival vagy a főszerkesztővel.

Kik?

A Táska Rádió a Lánczos Kornél Gimnázium padlásterében működik, és az iskola üzemelteti, de a város diákjainak a rádiója. A stábot folyamatosan bővítjük tagtoborzókkal és az azt követő tréningekkel.

Stábtagok

Koordinátor

Nehrebecky Máté

Munkatársak

Ancsin Vivien – Bódis Bence –  Durján Benedek – Gaál Zsombor – Hauki Hanna – Hedrich Míra – Jákli Marcell – Kiss Léna – Koma Bálint – Kovács Jázmin – Kovács Réka – Maráczy Lívia – Matkó Rebeka – Pápai Ivett – Reinitz Zsóka – Ribarich Richárd – Szakács Vanda – Takács Hanna – Töreky Almira – Vargha Villő Virág – Ványi Viktória – Vörös Csenge

Főszerkesztő

Vinkovitsné Arany-Szabó Irén

Programigazgató

Winter Diána

Rádiósaink iskolai hovatartozása 😉

II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola – Ciszterci Szent István Gimnázium – Gróf Széchenyi István Műszaki Szakközépiskola – Hétvezér Téri Általános Iskola – Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és AMI – Kossuth Lajos Általános Iskola – Lánczos Kornél Gimnázium – Munkácsy Mihály Általános Iskola – Székesfehérvári Belvárosi I. István Középiskola – Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola – Széna Téri Általános Iskola – Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola – Vasvári Pál Gimnázium – Zentai Úti Általános Iskola

Rádióznál?

Tudod… „Te is beleférsz!” Ha szívesen rádióznál, akkor itt tudsz jelentkezni.

[radio_player id="1"]