The Champion – A bajnok benned él

Budapesten mutatkozik be először, s majd innen indul világkörüli útjára, a hazai fejlesztésű elemekből álló, és nemzetközi szinten is egyedinek számító interaktív családi sportélmény-expo, The Champion – A Bajnok.  A Lánczos Kornél Gimnázium néhány tanulója ellátogatott a Millenáris Parkba és megtekintette ezt a izgalmas interaktív kiállítást.

Készítettünk egy beszélgetést a kiállítás főszervezőjével Bakacsi Gáborral és diákokkal, akik ellátogattak a Millenáris Parkba.

Ide kattintva meghallgathatod:

Mitől interaktív?

Te irányítod, te mozgatod, te játszol, és a végén visszajelzést kapsz a teljesítményedről. Mindezt 9 játékállomáson, ahová garantáltan oda fogsz férni, nem kell lökdösődnöd a helyekért, mert egyszerre 50-en férnek oda. És nem csak egyszer játszhatsz.

Egyszerre 10+ sportággal is megismerkedhetsz! Próbáld ki magad professzionális sporteszközeinken, less be az élsport kulisszatitkai mögé egy délután alatt! Versenyszimuláció, reakció-idő és reflex teszt, kognitív képességeket felmérő játékok, amelyek végén megtudhatod, melyik sport passzol leginkább hozzád: úszás, vízilabda, kosárlabda, box, taekwondo, futball, evezés, kajak, kenu, vívás, szertorna, futás, lovaglás, pingpong, íjásza.  

Miért High-Tech?

A legmodernebb technológiával nyújtunk élményeket: NFC karkötő, 8,59 méter magas, 3 dimenziós real-time projektor, szuperlassított és gyorsított felvételek, több, mint két teniszpályányi(!) területen kivetítve, ami- beszippant és mind a sportról szól.